søndag 16. april 2023

Møte på Gjøvik

Prosjektgruppas medlemmer samlet på Gjøvik. Foto Hans Haug

Fredag 24. februar hadde prosjektgruppa sitt andre møte. Arne-Jørgen Skurdal, Kjersti Krageberg, Terje Gloppen og Thomas Nyland sammen med prosjektleder Lage Thune Myrberget var sammen på Gjøvik, i den gamle hovedbygningen til Jernbanen, men som nå er blitt fantastiske lokaler for reiselivsnæringen Visit Østlandet.  

Denne gangen fikk vi innblikk i turismen. Hvordan denne bransjen pakker kulturarrangementer inn i opplevelsepakker som gi et døgn til. Vi snakker om en bransjen som trenger kulturaktiviteter og kreativitet til å utvikle sine unike destinasjoner med både urbane og tradisjonelle aktiviteter. 

Når det er ting å se, gjøre eller lære blir folk lengre på destinasjonen. Det er både reasons to go og things to do. Da skapes det mer relevans for gjestene. En vinn vinn.  

Prosjektgruppa for flytende kulturscene jobber seg fremover til et innspillsmøte på nett 2. mai kl 18:00 - 20:00. Dit inviterer vi alle som er nysgjerrige på prosessen med flytende kulturscene. 

På programmet vil dere finne en rekke fagpersoner. Folk som på ulike måter representerer en eller flere løsninger på veien til en flytende kulturscene. 

Alt fra produsenter, institusjoner, kreative ensembler, næringsaktører, investorer, driftere, utleiere og byggere. Vi skal fortsette dette arbeidet og kartlegge en rekke innspill og tanker fra aktører som kan bidra til en helhetlig rapport. 

Er du en person eller organisasjon som har tanker og idéer for dette prosjektet? Ta kontakt med oss så vi får snakket sammen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

UNESCO og AI