mandag 17. mai 2021

Idégruppa Mjøsvasen


Idégruppa Mjøsvasen er en samling med entusiaster som heier på samarbeid og store visjoner. Vi er opptatt av å dele idèer og skape engasjement. En Idé er ikke bedre enn at den blir realisert og ingen kan løse alt alene. 

Reidar Nordby er pensjonert nestor i Norsk næringsliv og satt i mange år som legendarisk leder for Norsk Tipping på Hamar. 

Geir Bie er norsk TV-produsent med ansvar for programmer som Nobel fredspriskonsert, Spelemannsprisen, Gullruten og Skal Vi Danse. 

Eilev Skinnarmo er scenograf og kostymedesigner med base i København. Her jobebr han med opera, teater, TV og eventproduksjoner for bl.a. NationalTheateret, Malmø Operaen, Dansk TV og Aarhus teater. 

Bernt Ola Volungholen er Operasangeren fra Valset som jobber på Statsoperaen i Stuttgart, Den Norske Opera og er kunstnerisk leder for Kirsten Flagstadfestivalen. 

Ola Rinnan er styreleder i Smedvig-gruppen for en lang rekke selskaper som Telenor, Avinor og Hamar media. 

Lage Thune Myrberget jobbet 30 år i underholdningsbransjen i Oslo som musiker og produsent før han ble kommunalsjef kultur i to norske kommuner og nå jobber med aktiv kulturformidling og er spesialist på digital kultur. 

Vi er opptatt av å rydde opp i floene og få tømmeret til å flyte fritt ut i Mjøsa. Der skal det foredles og skape livskvalitet og bolyst for hele Mjøsregionen. 

En Flytende kulturscene er vår visjon! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

GULLramma - en AR-opplevelse for alle